Renee Blanche Farba na bradu

ÚJ

Válasszon változatokat

Ingyenes szállítás 12500Huf felett!

30 days returns

Varianty produktov

4495 Ft áfával

Termék besorolása: 5/5 (13x)

Az Ön értékelése:

Farba na bradu talianskej výroby pomôže zakryť tvoje šediny alebo vizuálne zakryť prázdne miesta na brade. Balenie obsahuje aj šampón a balzam na bradu, ktorý je vhodné použiť po farbení. Táto krabička vystačí na 2 nafarbenia celej brady. Farba neobsahuje amoniak. Použitie: PRE KAŽDÝM POUŽITÍM VYKONAJ KOŽNÝ TEST! Viac v návode. V plastovej miešaj aktivátor a farbu v pomere 1:1, priloženým štetcom nanes namiešanú zmes na bradu, nechaj pôsobiť aspoň 5 minút a farbu zmy priloženým šampónom. Po vysušení použi balzam na bradu.

Az olasz gyártmányú állfesték segít eltakarni szürkéit, vagy vizuálisan eltakarja az áll üres helyeit. A csomag tartalmaz sampont és állbalzsamot is, amelyek színezés után használhatók. Ez a doboz elegendő az egész áll 2 színéhez. A festék nem tartalmaz ammóniát.

A használati utasítás megtalálhatod a csomagoláson vagy ezen a linken.

Egy műanyag tálban keverje össze az aktivátort és a festéket 1: 1 arányban, vigye fel a kevert keveréket az állra a mellékelt ecsettel, hagyja hatni legalább 5 percig, és mossa le a festéket a mellékelt samponnal. Száradás után kenje fel az állbalzsamot.

Új megjegyzés

* (kötelező)

bejelentkezés

Táto stránka používa cookies. Viac info